Jeg er instruktør i klubben og sidder i bestyrelsen. Jeg har været instruktør i mere end 20 år. Privat har jeg haft schæfer både grå og sort/gul i mange år og af begge køn, de sidste 26 år, derudover har vi haft hunde af alle racer i min barndom også mix af flere racer.

Mine børn er voksne, har kun en hjemmeboende p.t. så mit hundeliv fylder en stor del af min fritid. Den første hund jeg selv trænede da jeg var 17 år var min mors schæfer pige, hun blev trænet i DCH I Risskov, hende gik jeg også til lidt konkurrence med.

Jeg BRÆNDER for at gøre en forskel for alle hunde, og ser muligheder frem for begrænsninger. Den sidste hund jeg havde var Fenris en grå schæfer som jeg måtte sige farvel til på grund af kræft i skulderen. Fenris var meget en alfa han. Jeg tror min næste hund skal være en Chodsky Pes pige. Da jeg efter at have mødt racen blev imponeret af dens sociale egenskaber og evnen til at lære/træne.

Personligt nyder jeg meget at videreudvikle min træning , så jeg er altid på jagt efter nye øvelser/ideer både på nettet/bøger og ude i verden.

Min egen hund er blevet trænet i klubben, men også sammen med andre ”hundetosser” i schæferhundeklubben, Feldballe Hundepension m.m.

Jeg har deltaget i en del kurser, men det sidste var DGI Grunduddannelse (hvalpetræning)

Derudover bl.a.

Irene Jarnved Problemhunde

Muskelhundekursus

Klikkerkursus

Sporkursus

Gruppe C arbejde

Nosework intr.

Kontakt: 24 49 92 50