Jeg er instruktør i klubben og er formand i klubben. Jeg har været instruktør i mere end 20 år. Privat har jeg haft schæfer både grå og sort/gul i mange år og af begge køn, de sidste 26 år, derudover har vi haft hunde af alle racer i min barndom også mix af flere racer.

Mine børn er voksne, så mit hundeliv fylder en stor del af min fritid. Den første hund jeg selv trænede da jeg var 17 år var min mors schæfer pige, hun blev trænet i DCH I Risskov, hende gik jeg også til lidt konkurrence med.

Jeg BRÆNDER for at gøre en forskel for alle hunde, og ser muligheder frem for begrænsninger. Den sidste hund jeg havde var Fenris en grå schæfer som jeg måtte sige farvel til på grund af kræft i skulderen. Fenris var meget en alfa han. Nu har jeg en Chodsky Pes pige Mollie fra kennel Fur and Paws. Da jeg efter at have mødt racen blev imponeret af dens sociale egenskaber og evnen til at lære/træne. Mollie er meget en snakkende hund, som altid vil have det sidste ord. Samtidig elsker hun alle andre hunde, hun er enm at motivere til at træne da hun er meget madglad.

Personligt nyder jeg meget at videreudvikle min træning , så jeg er altid på jagt efter nye øvelser/ideer både på nettet/bøger og ude i verden.

Min næste uddannelse tror jeg bliver hoopers.

Min egne hunde er blevet trænet i klubben, men også sammen med andre ”hundetosser” i schæferhundeklubben, Feldballe Hundepension m.m.

Jeg har deltaget i en del kurser, men det sidste var DGI Grunduddannelse (hvalpetræning)

Derudover bl.a.

Irene Jarnved Problemhunde

Muskelhundekursus

Klikkerkursus

Sporkursus

Gruppe C arbejde

Nosework intr.

Kontakt: 24 49 92 50